Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Kene Isırması, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi
Knight Online > Knight Online Forum > Duyurular
ReproduceR
Son günlerde kene ısırması ve bu kene ısırmasından dolayı ortaya çıkan kırım kongo kanamalı ateşi rahatsızlığından çok fazla vatandaşımızı kaybettik. Dışarıdan baktığınızda mercimek tanesi kadar bir canlı. Bu bana ne yapar diye düşünüyorsunuz ancak son 2 ayda 41 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu kene her ne kadar küçük olsada ısırmadanda kırım kongo kanamalı ateşini bulaştırdığı gözükmüştür. Son olarka büyük baş hayvanlarının üzerindeki keneyi temizleyen bir vatandaşımız kırım kongo kanamlı ateşi nedeni ile hayatını kaybetti.

Bu kene ısırmaları ve kırım kongo kanamalı ateşine karşı Sağlık bakanlığı bir site hazırladı. Okumanızı tavsiye ederiz.

http://www.kirim-kongo.saglik.gov.tr/
CYPHeRGuaRD
doğrudur .ama birazda vatandaşlarımızı bilgilendirmek gerekir.
mesela ben.kene'lerin nsl çıkarıldığını biliyorum.bence araştırın
xastonmartinx
çok güsel bir şey kardeşim tşk pylaşım işçin
IITheBoyzII
aga saol boyle bir konu açtıgın için
MerTMaN
ßöylesine güzel bir konu açıp bizi bilgilendirdiğin için teşekkürlerimi sunarım..
spartanx17
ty root
aLuCaRd
tşk ler root
xSkyWaLKeR58x
saol.. yine bu sitenin sadece K2Network frmz sitesi olmadığını gösterdin üyelere !! böyle konular acılsa hep.. insanlarımız bilgilense ne kadar güzel olur...
tasostaz1
cok saol
Sivasleee58
Güzel paylaşım
draftking
daikkat etmek lasım bilgiler icin saol

Kene Isırması, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist