Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: 1299 Client Ve Hamachi İle Knight Private Serverde Oynama
Knight Online > Private Server > PvP Client Dosyaları
aLuCaRd
Knight OnLine'In Bildiğiniz Üzere PW Serverleri Mevcuttur.
Ancak Bunların Bazıları Sabit İP Li Bazıları Da Sabit İP Li Olmayanlardır.Sabit Olmayanlarıda Hamachi İle Oynuyoruz.

Örneğin Hamachi İle 1299 Pw Serverde Oynucaz.Önce PC Ye 1299 Clienti İndiriyoruz

Buyrun 1299 Client Linkler :

Part 01

Part 02

Part 03

Part 04

Part 05

RAR Şifresi: HiimOki

Şimdi Hamachiyi İndiriyoruz.

Tıqla

Hamachi Yi İndirip Kurduktan Sonra Masaüstündeki Simgeden Açıyoruz.Karşımıza Dikdörgen Şeklinde Bi Pencere Çıkıcak.Sol Altta Aç Tuşu Var Ona Tıklıyarak Açıyoruz.İlk Defa Kullandoğımızdan İP Almamız Lazım Karşımıza Bi Ekran Dha Çıkıcak Ordan İsmimizi Yapıp Oluştura Tıklıcaz.Bize Otamatik Olarak İP Vericek.Şimdi Sağ Altta Ağ Menüsü Var Odan Ağa Katılcaz.Önümüze Ekran Gelicek Ve Katılmak İstediğimiz Ağı Ve Şifresini Yazıcaz.

Örneğin: Ağ Adı:İkizlerKO Ağ Şifresi=123

Ağa Katıl Diyicez Ve Katıldık Artık

Bütün Bunlardan Sonra Adminin IP Sini Alip Kendi Clientinizdaki Server.ini Nin İçerisindeki IP Adresiyle Değiştirmeniz Gerekiyor.

Evet oynumuza baglandiktan sonra tabiiki yeniler icin bagzi degisikler olcak...Oncelikle bize yardimci olcak Command menusu calismadigindan bagzi komutlari kendimiz ogrenmeli ve uygulamaliyiz.Ben bir kac ornek verim...

/pm xxx <-> xxx adli kisiye Pm atma ( xxx yerine char adini yazin ) ancak pm kutusu acilmadi diye sasirmayin sadece normal chatde sari fontda konusursunuz...

/trade xxx<-> xxx Adli Kişiye Trade Atma (xxx Yerine Çhar Adini Yazin)
/quit_party<-> Partiden Çıkma
/quit_clan <-> Clandan Çıkma
/exit <-> Oyundan Çıkma
/town <-> Town Komutu

Ellerimle Yazdım Kopyala Yapıştır Değildir + Rep EMEĞE SAYGI
aLuCaRd
Sabitliyorum...
spartanx17
sabitle sonra ısıme yarayabılır saol
aLuCaRd
Resimli Koyucaktım Biraz Üşendim Yazmaktan Ellerim Ağrıdı Ztn smile.gif
aLuCaRd
Bu Arada Client Linklerinde Virüs Var Fln Demeyin Çünkü 1299 Clientlerin Hepsinde Virüs Vardır Bunlar Bildiğim Kadarıyla Windows 98 Den Kalma Zararsız win32 Virüsleridir.İstediğinize Sorabilirsiniz.
RebellioN
Çok Sağol aLuCaRd
aLuCaRd
Bişi Değiş Bende Şuan Clienti İndriyorum.Hamachi Kolay Nasıl Olsa
spartanx17
biggrin.gif şenmen normal o kadar cok yasmısın kı beenım okurken ellerım agrıdı biggrin.gif
RebellioN
hamachinin normal dosyalı pwden farkı ne ?
aLuCaRd
gözlerim dicektin heralde biggrin.gif yazıalrın hepsini elimle yazdım ama linkleri bulamk içinde uğraştım linkler hep ölü o kadar uğraştım sağlamlarını buldum smile.gif
aLuCaRd
QUOTE(RebellioN @ Jul 19 2008, 01:59 PM) *
hamachinin normal dosyalı pwden farkı ne ?

biri sabit ip diyeri hamachi üzerinden işte smile.gif
aLuCaRd
Hiç Yokmu İndiripte Tşk Eden sad.gif
kankasss
valla ip adresimde engellme var hamachiden baska oynayacak serverim yok indirip kurcam dur bakalım olursa +repp tongue.gif

1299 Client Ve Hamachi İle Knight Private Serverde Oynama

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist