Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Beramusta Priest Aranıyor !
Knight Online > Knight Online Market > USKO Merchant Alanı > BERAMUS
aLuCaRd
Beramusta +54 Lwl Priest Arıyorum.Tercihim İtemsizdir.Görev Takıları Olsa Yeter smile.gif Fiyat Öle Boru Gibi Olmasın. Takas Olarak İse Edanada 57 den düşme 56 Lwl %40 Rogue Verilebilir.Tüm Sorularının Cevapları Mevcuttur.İtemsizdir.

Görüşme Yüzyüze Olucaktır.Adres İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköydür.
spartanx17
beramusta ıtem mı var ark alr mı var_? gercı sanane dıceksın ama merak işte
aLuCaRd
Ya Ark Var Beramusta 77 Lwl Warrior Almış.Gel Dedi Priest Al Paran Varsa Biraz Yoksa Kasalım Dedi.Beraber Cz De Takılırız Kasarız Fln Dedi O Yüzden.4 Aydır Oynamıyorum.Yeniden Başlıcam
spartanx17
hımm ama 54 lwl prestle cz de nasıl takılıcaksın
aLuCaRd
kasıcaz 54 olsun kasılır nasıl olsa 1200 buf var smile.gif
spartanx17
oda dogru healt taıırsan undyıngte acıktır o zaman undy atarsın kendıne sona gıt kes tw golem daha buyuk varsa dts lerde serı serı olur
aLuCaRd
smile.gif Anladın Şimdi smile.gif
spartanx17
tabıkı anladım bende de vardı beramusta 75lwl warrıor hala var da
aLuCaRd
UP UP UP

GÜNCEL
spartanx17
bılader beramusta cz de saglam adam az yahu (humanlardan) senın alacagın ne karusmu onu yasmamısın
aLuCaRd
Evt onu düşünmedim arka sorim karus mu insan mı biggrin.gif
spartanx17
biggrin.gif:D:D: her zaman hatırlatırım ama ınsallah humandegıldır arkadasın
aLuCaRd
İnş. değildir
spartanx17
birde humanlar cok salak bordere paratla gırıyo delu ler bı gun adamı bı kestım 10m geldı sonra bı daha hep o adamı aradım ama cıkmıs :Dsana bak
aLuCaRd
evt dorğu diorsun 58 mage ile 10m geldi 8 kişilik partide tam bankayo koycaktım benide kestiler biggrin.gif
spartanx17
zuahhaah harıkasın

Beramusta Priest Aranıyor !

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist