Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: ardeream char dizem ne itemler alam
Knight Online > Silkroad Online Forum > Char Yapılandırma Rehberi
MATARACI
arkadaslar logosda yeni bi ardream char dizmek istiıom sizce chara ne itemler alayım char asas simdilik bordere giriıom ama sonra ardream yapcam
spartanx17
ne akdar para olduguna baglı paran bolsa diz
+7(rebıth)yada +8şart dual
ustun +7(rebıth)ya da +8cıtın set
premıumun da varsa cashle ustune walkrye dızebılırsın kanka takılar tabıkıde unıq
prest pendant
ring of the felankor
bunalrı almaya gucun yetıyosa al(gucun yetıyosa derken maddım anlamda)tongue.gif
MATARACI
QUOTE(spartanx17 @ Jul 23 2008, 06:27 PM) *
ne akdar para olduguna baglı paran bolsa diz
+7(rebıth)yada +8şart dual
ustun +7(rebıth)ya da +8cıtın set
premıumun da varsa cashle ustune walkrye dızebılırsın kanka takılar tabıkıde unıq
prest pendant
ring of the felankor
bunalrı almaya gucun yetıyosa al(gucun yetıyosa derken maddım anlamda)tongue.gif

para sorundeil kanka bn para bulurum gb felan alırım saol verdin tavsiye icin
spartanx17
ö.diil cleaver cok seker bu arada şartlar gusel ıstersen +8md de alabılırsın ben derım ardream yapacaksan prest buffer str ci ac
spartanx17
cunku sende para sorun degıl prest bufferlar en ıyı np kasan carlar ınt cı olursa kolay yatmassın pp de alırsın str ci olursanda elıne alırsın hb yada ii raptorda olabılır str cı sılahı cok kanka sılah secımıne de yardım ederım ıstersen
PKw0lum3
rof demis ahhhaahah xD

nese sana yardım edim

9 fp al 9 dual clevar al

birasda saa def yapaLım 0 dual Re pp 2 olsun duaL kr 2 olsun al saa char
spartanx17
rof nesı var salak
MATARACI
QUOTE(PKw0lum3 @ Jul 23 2008, 05:57 PM) *
rof demis ahhhaahah xD

nese sana yardım edim

9 fp al 9 dual clevar al

bn rof ii bnce
sharp1903
+8 shard dual bıde +7 dw al ( 8 alabılrsen :laugh.gifsmile.gif ustun 8 cıtın set dual re +1 veya + 0 -- pp +1 veya +0 ---- skel belt (defans ıcın ) elf belt veya belt of dex ( atack ıcın) dual rof veya dual rol al sana ardream car ustunude walky le yaptınmıı senden ıısı yok
ToCCi
Kardes DuaL +8 shard ,+8 chitin set bi adet dd, dual eme,dual rol(veya rof),ve tabikide İRON SET ,bide +0 reduceli ss al Tmm dır iste hayal etmesi bile güzel bu itemleri tongue.gif
spartanx17
oda doru hayal etmesı bıle gusel
MATARACI
QUOTE(ToCCi @ Jul 26 2008, 03:00 PM) *
Kardes DuaL +8 shard ,+8 chitin set bi adet dd, dual eme,dual rol(veya rof),ve tabikide İRON SET ,bide +0 reduceli ss al Tmm dır iste hayal etmesi bile güzel bu itemleri tongue.gif

ewt hayal etmesi bile guzel bncede biggrin.gif cogunu alırım ama ıron set bıraz zor biggrin.gif
spartanx17
ndn gb ıle almıcakmısın ?
sharp1903
adamda para yok demekkı okadar alcak
darkdragon1907
gb sı yoksa tam ardream car dızemezkkıı
spartanx17
ya gb olcak yada kendi gb yapacak item satacak boss eventlerden cikaripta flnda filanda
Sivasleee58
Gb nerden alcan bnde alcamda
draftking
QUOTE(PKw0lum3 @ Jul 23 2008, 06:57 PM) *
rof demis ahhhaahah xD

nese sana yardım edim

9 fp al 9 dual clevar al

%2 000 000 katılıom cok gsl bi car olr bide combo atmayı biliosan biggrin.gif biggrin.gif

ardeream char dizem ne itemler alam

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist