Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: asas skil dizme böyle olurr
Knight Online > Knight Online Yardım > Char Yapılandırma
ARTUNC

işte asas skill dizme böyle olurrrr.
DnsTanX19
off ne dandiq :Dasas oynamadıgım için bilmiom ama sen ii dismişin gibime geldi:D laugh.gif ben WARİORDENS sahibiyim pathosda
xSkyWaLKeR58x
LAN BANA BAK AYNI KONUYU ACTIM MINOR COMBO RESIMLI ANLATIM .. BENIM EMEGIM USTUNDEN ASLA VE ASLA YETINMENE IZIN WERMEM FORUMU INCELE SONRA KONU AC BEYINSIZ !!!!!!!
draftking
bunu bi ark vrdi yind eline saglık
xSkyWaLKeR58x
BEKLE LINK KOYAM GİR BAK OYUN OYNAMAYI OGREN 1!!!!

AYIP YA
xSkyWaLKeR58x
AL BUDA BENİM ACTIGIM KONU WE YORUMLARA BAK SEN DAHA TOYSUN .. TAMAM MI MİLLETİN EMEGİYLE GEÇİNEMEZSİN ASLA İZİN WEERMEZLER BENDE WERMEM!!!!!

http:// www. knightonlinem. com/BUYRUNMiNOR-COMBO-RESiMLi-ANLATIM-t5752.html

BOŞLUKLARI SİL LİNK E GİR DE GÖR !!!!!!!!! LÜTFEN BÖYLE ÖZENTİLİKLER YAPMAYIN AYIP YA !!!!!!!!!!!!
ARTUNC
kardeşim lwl in kaç ta minör kombo öğretiyon olimpiada 75 lwl çarı sen mi oynuyon

öğrende gellll.

bebe
killa121
güzel dizmişsin kardes
LiXeS
QUOTE(xSkyWaLKeR58x @ Jul 30 2008, 10:53 AM) *
LAN BANA BAK AYNI KONUYU ACTIM MINOR COMBO RESIMLI ANLATIM .. BENIM EMEGIM USTUNDEN ASLA VE ASLA YETINMENE IZIN WERMEM FORUMU INCELE SONRA KONU AC BEYINSIZ !!!!!!!

Doğru söylüyorsun kardeş ben önceden girdim baktım nasıl dizdiğini gördüm başkaları özentilik yapıyor
kondansator
blink.gif blink.gif Ayıp Yapmışsın KArdeş...Emeği Çalman Uyun Deil.
ARTUNC
ama görmedim özür dilerim kanka
darkdragon1907
WARİORDENS kardeş bnde pathos da oynuorum asasım bana item verirmisin unsure.gif
dabbe123
Milletin emegine saygı gösterin paylaşımı çalmayın seni kınıyoruz
meeaslan
yiyosa magenin kini yap
draftking
ne alaka mageninki ile

asas skil dizme böyle olurr

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist