Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: en fazla 7 dkdada 1m kasma
Knight Online > Knight Online Forum > Speed Hack
Sivaslee58
41 lwl olun (AMA SADECE LOGOSTA SÖYLEDİĞİM GEÇERLİDİR) clwer görewi yapın 5 dk da 500k k ya çekiolar bn 50m yapıp clwer +8 aldım dier elimde alıp üstüme rebirt chitn alcam süpre bi taktik
HaNZaLe
QUOTE(Sivaslee58 @ Aug 7 2008, 10:10 AM) *
41 lwl olun (AMA SADECE LOGOSTA SÖYLEDİĞİM GEÇERLİDİR) clwer görewi yapın 5 dk da 500k k ya çekiolar bn 50m yapıp clwer +8 aldım dier elimde alıp üstüme rebirt chitn alcam süpre bi taktik

bu sadece LoqoS a baqLı deiL ki heR seRweRDa qeneLDe oYunu biRasCıkDa oLSa biLen biRisi ( BeNim qiBi tongue.gif ) muTLaka yaPaR ..!!! aMa o KadaR PaRa KasıLıCanı açıKcası TAhMin eDmiYoRem .. Ya bi keRe inSanDa heweS oLması Lazım onu yapaRKen .. Bn o qöRewi en faSLa 20 KeRe yaPıoRymm.. ZaTen canıM sıkıLo yaPaRKen .. bNDe De hiç şaNs yokDur koLay koLay DoqRu şeYi KeseMeM rolleyes.gif ... qeRçi bn o qöRewi yaPDıkDan sonRa diReK LufeRDeKi maqiC anwiL e qiDeRim we +7 DeneRim ; )) ...!!! öyLe Daha ii oLuyo hem 10 Tane fiLan +7 cleaweRin oLuRsa we BiRazDa paRan vaRsa DeneRsin +8 e saNa TawSiem bu ; ))... +8 cıkaRsaDa aRTık şanSına biggrin.gif:D..!!! bnDe 8 TaneDen 1 i muTLaKa çıKıoDu .. aMa iLk deneMenDe çıKarSa saKın dieRLeRini basMaya KaLkma kesiN yanaR biggrin.gif:D .. waLLa bN bu kaDaR öqRenDım oYunu Daha ii bi tawSiesi oLan waRsa cewaBını bekLeRim ; )))...
IMrChaosI
[ya kardesım bole symı var oyunu oynyan zaten bunu bılır laugh.gif
CybeRShadoW
ya kardes bende önemLi birsey diyecen sandım laugh.gif ''HaNZaLe '' dediqi qißi insanda ßi heves OLması Lazım ama ßuyuk ßir heves OLması Lazım smile.gif ßen aynı görevi en fazLa 10 defa yaparım basakada yapmam biggrin.gif yine de payLasımın için tskLerr smile.gif)
KnightBoys
Ananda Öle Diyodu Aga Ama 5 Gb Ye Verdi ..... Adamlar 1 Saatte Kasamazken Sen Nasıl
Kasıyon Amk Admin SAkın Banlama ADamın Anasını Varya.... angry.gif
xSkyWaLKeR58x
bu arkadaşımız pts kasmak için konu actıgını hiç belli etmio.. bak hemende anladım biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
salakdeyilim
QUOTE(xSkyWaLKeR58x @ Sep 10 2008, 08:40 PM) *
bu arkadaşımız pts kasmak için konu actıgını hiç belli etmio.. bak hemende anladım biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

cs li adam ayarlayın 52 yapın yançarıızı ark yançarınıza gitsin sizde 41 e oba o koxp
sizde görevi yapın durmadan sıkılmıyonuz bunda öbüründe party de bulmasıı zor bi de o var
yani dedimi yapın bence

en fazla 7 dkdada 1m kasma

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist