Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: knight online bırakmak isteyenler içeri
Knight Online > Knight Online Yardım > Teknik Destek
apo461
Arkadaşlar eğer hayata dönmek ailenle arkadaşlarınla vakit geçirmek eğlenmek istiyorsnız silere benden bi tavsiye

Evet 4 sene oynayıp töbe edip bırakıp KO adlı lanet oyun

4 sene usko oynadım.100 den fazla kes soyuldum arkadaslarımın ihanetine ugradım.

Bırakmak için her türlü şeyi denedim

Knightda En cok sıkıldıgım isleri yapmaya basladım exp kaybetmek,itemleri magicde yakmak,gece gece 3.5 level dustum

Ozamanın piyasasına gore cok degerli itemleri yaktım(pisman degilim)

Hayatta Babana Bile Güvenmiceksin.
Arkadaşlarının Nasıl Birer İbne Olduğunu Göreceksin.

Kinght'a başladım nelere oldu=

1.Sosyal Hayattan Kopma

2.PC bağımlılığı Yaşadım

3.Elektirik & İnternet Faturası

4.Abazalık Oluşması(Pc'ye kök salmakdan kız arkadaşı yapamazsınız)Yani Küçükken İstemezsin Büyüyünce Bulamazsın

5.Aileni Hor Görmeye Başlarsın

6.Arkadaşlarından Soğursun

7.Derslerin Kötüleşir (1 tane kırık notum olmazdı 4-5 gibi notlarım olurdu şimdi 2 bile var)

8.Ortamlara ayak uyduramazsın Sürekli knight oynayan birilerini ararsın.

9.Bir yere gittiğinde sürekli eve dönmek knight oynamak istersiniz.

Size Önerim Bırakmak İçin KO'da En Çok Sıkıldıgınız İşi YapınDaha Bilmediğiniz Çok Şey Var

Eslantdaki Göbek Taşını Paintde Ters Çevirip Arapça Anlbiip Bakın Bir İstiorsanız.Çok Kötü Şeyler

Var Bu Yüzden Sevmiyorum Bu Oyunu.Emin Değilim Kesinmidir Bilmem O Sembolun Bir

Parçasındamı Lamidaki Taşın Ordami Ne Arapça Olarak "la -Allah" yazıyormuş galiba arkadaş

fotoları attı fln şaşırdım bende bunun anlamıda "Allah Yoktur" demekmiş.Töbe Töbe.Yani İyici

Araştırılrsa Bu Oyunun Daha Ne gibi Yanları Var Görürsünüz

ARKADAŞLAR UYANIN ARTIK KENDİNİZE GEL

KNİGHT ONLİNE PARA TUZAĞI

HAYATA GERİ DÖNMEK İSTEYENLER

BİLGİSYARARINIZDAN KO'YU SİLİN VE

BİR AN İÇİN HAYATA TUTUNUN

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLANLAR

DERSLERİMİZ VE HAYATIMIZ

GELECEĞİ DÜŞÜNÜN ARAKDAŞLAR

BU OYUNUN BİZE 1 YARARI OLMAYACAK

ANNENİZİ BABANIZI DÜŞÜNÜN BİRAZ

ONLAR OKUMAMIZ İÇİN NELER YAPIYOLAR

BİZ İSE ONLARA CEVAP OLARAK SADECE

BİR OYUNA KAFAMIZI TAKIP GİDİYORUZ

YAZIK ÇOK YAZIK BİR AN İÇİN DÜŞÜNÜN VE

ANNENİZİN VE BABANIZIN YERİNDE OLSANIZ NE YAPARDINIZ.

(LANET OLSUN KNİGHT ONLİNE)
sharp1903
kardes cok haklısın bende knıghtı bırakmayı ıstıyorum ama yapıodum sımdı pw server oynamaya basladım ve knıghttan sogudum ve pw yıde canım sıkılınca 1 -2 saat oynuyorum o da yetıo
SIZE ONERIM KNIGHTI BIRAKMAK ICIN PW SERVERI OYNAYIN
apo461
Arkadaşlar ben ne pw server nede usko hepsini bıraktım.Ailemle aram iyi arkadaşlarımla aram iyi eğlene biliyorum artık hayatın güzel olduğunu knight ı bıraktıktan sonra anladım.

SİZEDE TAVSİYE EDERİM.
spartanx17
pw daha gusel koyu bırakmadım ama gende cok sık oynamıyom
apo461
spartan sana bişeysorcam ben bu site de video izleyemiorum gözükmüor neden acaba
Summercafe
QUOTE(apo461 @ Aug 8 2008, 02:51 PM) *
Arkadaşlar ben ne pw server nede usko hepsini bıraktım.Ailemle aram iyi arkadaşlarımla aram iyi eğlene biliyorum artık hayatın güzel olduğunu knight ı bıraktıktan sonra anladım.

SİZEDE TAVSİYE EDERİM.

Beyler bence bu konudca top sizde siz kendinisi idare edeßiliorsanız sorunumuz yok demektir!!Mesela ben knight icin bu zmn a kadart 5kurus bile harcamadım harcamamda ne premium alırım ne de gb pot param olsun yeter canım sıkıldıgında 1 saat oynarım en fazla günlük ortalama 1 saat aslında oynasam ne elektrik faturası gelir ne de net faturası gelir internet cafemis var ama bütün gün mnsn de arklarla konusuyorum özellikle kız ark ım la inanın ki knight tan cokkk @maa cokkk güsel bi duygu cokkk güsel bir an gecirmis oluorsunus düsünsenise gb alıcağınıza 15-20 ytl ye al sewgilini arkadasım gettt bi yere kısa ısmarla bişiler gönlünü al onla vakit gecir görüceksin bakkkk knight tan cok daha zevkli bir duygu zebkli bir an gece yatttığınıs da knight ı düsünürsünüs yaa ark ınısla zaman gecirdiğiniz taktirde sürekli onu düsünmeye baslıycaksınıs yarın olsada konussak yarın olsada bi yerlere gitsek konussak dertlessek gibisinden inanınki uyuyamasssınıs o eycandan o mutluluktan o merak tan uyursanıs sizde bi problem vardır:DKız ark ı olmayan arkadaslar bence ko yu bırakın hmn bi kıs ark edinmeye baslaııın hayatınıs dğişicek ark larınızlacok eğlenceli kız arkınla cok romantik cok neseli dakk kalar gecireceksinis [u][b]apo arkadasım seni sonuna kadar destekliyorum
draftking
darkGmaster ehehhehehe sn darkgmastersın dimi patostaki biggrin.gif
Sivaslee58
Bu oyunu bırakmak içn baştan başlamamn lasım dı biggrin.gif

knight online bırakmak isteyenler içeri

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist