Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Code_Field [02-0300-00000002-211]
Knight Online > Knight Online Yardım > Teknik Destek
TourNiqueR
Code_Field [02-0300-00000002-211] divice database of the operating system is not normal or the devi name doesn't exist. Please, restart the systme.

arkLar bu soruna bir çözüm buLun yawf oyuna 2.5haftadan beri qiremiom ve kafayı yemek uzereyim yardımLarınızı bekLiyorum sad.gif
TourNiqueR
EeeEEeEee çözüm yhoqmu o_O
TourNiqueR
çözüm yokmu :S
tasostaz1
Bu hatanın 2 sebebi olabilir:
1- Windows update lerden biri (öncelikli olmayan bir update) olan remote desktop connection(uzak masaüstü bağlantısı) ı kurduysan.
2- İnternet hızını etkileyen bir virus makinana bulaştıysa.

ilk seçenek için windows u yeniden yüklemen lazım zira remote desktop ın uninstallı mevcut değil. ikincisi içinse sağlam bir antivirus yüklemen gerekiyor.

Buda bir diğer yol :

1. Başlat >> Çalıştır >> services.msc >> Açılan yerden 'Dns işletim' tıklatın sol üst taraftan Yeniden Başlat

2.C:\Program Files\Knight Online klasörüne girin içinden XTrap ve XPva00.dll dosyalarını silin.

3.Launcher.exe Çalıştırın oyuna girin atması gerikiyor gelen hatamıza ok deyin.

4.Geri dönüşüm kutusuna girin silmiş oldumuz XTrap ve XPva00.dll dosyalarına sağ tıklayın geri yükle deyin

5.launcher.exe kulanarak oyuna girin
thekarga
QUOTE(tasostaz1 @ Aug 9 2008, 09:09 AM) *
Bu hatanın 2 sebebi olabilir:
1- Windows update lerden biri (öncelikli olmayan bir update) olan remote desktop connection(uzak masaüstü bağlantısı) ı kurduysan.
2- İnternet hızını etkileyen bir virus makinana bulaştıysa.

ilk seçenek için windows u yeniden yüklemen lazım zira remote desktop ın uninstallı mevcut değil. ikincisi içinse sağlam bir antivirus yüklemen gerekiyor.

Buda bir diğer yol :

1. Başlat >> Çalıştır >> services.msc >> Açılan yerden 'Dns işletim' tıklatın sol üst taraftan Yeniden Başlat

2.C:\Program Files\Knight Online klasörüne girin içinden XTrap ve XPva00.dll dosyalarını silin.

3.Launcher.exe Çalıştırın oyuna girin atması gerikiyor gelen hatamıza ok deyin.

4.Geri dönüşüm kutusuna girin silmiş oldumuz XTrap ve XPva00.dll dosyalarına sağ tıklayın geri yükle deyin

5.launcher.exe kulanarak oyuna girin

ben bir haftadır bunları yapıordum ve günde 2 kez format atıodum pc ye ama hiç bi işe yaramadı. nod32 indirdim ve tarattım Web32.Alman.NAB virüsü buldu ve temizledi.Sistem geri yüklemeyi kapatın virüsü temizleyin.sadece format hiç bi işe yaramıo.
Benim sorunumu çözdü nod32...
Summercafe
Bende zamanında bi vürüs yemistim knk galba virüsler aynı benm ki de böledi system32.win.Alman.NAB:D Bende nod 32 yükledim karantinaya aldım tüm virüsleri sorun cüzüldü!!:D

Code_Field [02-0300-00000002-211]

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist