Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: RocKO Private Server..
Knight Online > Private Server > KO PVP Server Tanıtımları
koplaya
- Oyuna 50bin NPyle başlarsınız.
- Oyuna başlangıç leveli 72dir öldürdüğünüz ilk yaratıkla level 73 %50 olursunuz.
- Level aldıktan sonra moradonda Captain Kunabarl'dan skillerinizi açtırın.
- Daha sonra sahip olduğunuz skill ve stat puanlarını verip restat ve reskill yapın.
- Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra oyundan çıkıp yeniden girince otomatik olarak master olursunuz ve 70 skilleriniz açılır.
- Unique itemleri Moradon'da moblardan elde edebilirsiniz. (Drop listesi aşşağıda verilmiştir.)
- 72 skillerinden şu anlık priest Hellis ve mage Staff skillleri çalışmaktadır.
- 62 scroll kağıtları ve opal&crystal&sapphire sundrieslerde mevcuttur.
- Moradon sundries yanında bulunan Seller[Scroll] npcsinde 300AC Scroll, 1500HP Scroll, Attack Scroll, Speed Potion, Tp Scroll, Str Scroll, Hp Scroll, Dex Scroll, Int Scroll, Mp Scroll ve Power Of Lion Scroll mevcuttur.
- Moradonda anvilin 2 yanında gördüğünüz npclerden (Seller[Armor], Seller[Arms] +6 armorları ve weaponları alabilirsiniz.
- Seller[Armor] npcsinde her classın shellleri, chitinleri ve full plateleri mevcuttur.
- Seller[Arms] npcsinde ise Mirage Dagger, Shard, Mirage Sword, Impact, Iron Impact, Totamic Spear, Raptor, Iron Bow, Viper Staff, Elixir Staff, Priest Impact mevucttur.
- Level 1 armorlar(+6) Captain Kunabarl'ın yanındaki Jerede[HandMade Armor] npcsinde mevcuttur.
- Moradondaki wormlardan Silver Bar düşürüp para yapmanız kolaydır.
- Bifrost'a ElMorad Castle ve Luferson Castle'daki gatelerin yanında bulunun Bifrost Teleport npcsinden gidebilirsiniz.
- Bifrosttaki yaratıklar USKOdaki yaratıkların aynısıdır ve aynı fragmentleri düşürürler.
- Fragmentleri kırdırmak için Moradon'da Chaotic Generator mevcuttur ve bütün Bifrost itemleri(+0) düşmektedir. (Helenid Bow buglı olduğu için upgrade edilemez.)
- Forgotten Temple sorunsuz şekilde çalışmaktadır ve kazandığınız takdirde Blue Treasure Chest elde edersiniz.
- Blue Treasure Chestlerden bütün Forgotten Temple itemleri(+0) düşmektedir.
- Uskoda en son eklenen pelerinler de dahil olmak üzere bütün pelerinler mevcuttur.
- Upgrade oranları %100 değildir.
- Boss dropları %100e yakındır.
- Dragon Shelller ve Valkyrie Armorlar oyunda mevcuttur ancak şu anda dropları eklenmemiştir.
- Boss eventler ve Gm öldürme eventleri serverın dolu olduğu zamanlarda yapılmaktadır.(en az 50 kişi)
- Gm öldürme eventlerinde ve Gmi bulma eventlerinde ödül olarak Forgotten Temple ve Bifrost itemleri(+8), Dragon Shell set(+8) verilmektedir.
- Yakın zaman içinde Castle Siege War ve Lunar War düzenli şekilde yapılmaya başlayacaktır.
- Şu anki Bifrost haritası USKO'daki Ardream haritasıdır ama yakında gerçek Bifrost haritası eklenicektir.
- Yeni bosslar ve yeni uniqueler yakın zamanda eklenicektir.
- Küfürlü ve aşağılayıcı konuşmalar 1 gün süreyle mute(konuşamama cezası) sebebidir, tekrarı halinde charınız banlanır.
- Her türlü hile, açıklardan faydalanma, hile programları kullanma, np transferi, gmlere hakaret etmek süresiz ban sebebidir ve yapıldığı takdirde charlar silinecektir.
- Gereksiz açılan charlarla clan gradeini yükseltmek yasaktır. Yapan kişiler uyarılır düzeltilmemesi halinde clan lideri ve gereksiz charlar banlanır.
- İstek ve sorunlarınız için oyun içinde ve forumda gmler size yardımcı olmaya çalışıcaklardır.

Gm nickleri: ParisHilton, Earl

Moradon "Unique" Drop Listesi

- Kecoon = Mage Earring +3 / Warrior Earring +3 / Rogue Earring +3
- Kecoon Raider = Platinium Earring +3 / Elf-Metal Earring +3 / Secret-Silver Earring +3
- Kecoon Fighter = Warrior Pendant +3 / Elemental Pendant +3 / Priest Pendant +3
- Shilan = Ring of Life +3
- Kecoon Warrior = Elf Belt +3 / Glass Belt +3 / Skeleton Belt +3
- Kecoon Captain = Iron Necklace +3 / Iron Belt +3 / Ring of Courage +3

Oyunu download bölümünden indirdikten sonra, kopanelden kayıt olma işlemini gerçekleştirip bize katılabilirsiniz..

Kopanel linki: http://78.135.1.242/
frmz linki: http://www.rcko.co.cc/

İyi oyunlar..
darkdragon1907
saolsın ama daha güzel server var ultima silahı felan var rep veren vercem o serveri biggrin.gif
bannedlicek
saol çok urasmissin ama bende baya server yazdim benim yazdıklarima da istersen bak
TiFo
arkadaslar serveri degistirdim yeni wersion dio bi bilginiz warmı ??
koplaya
QUOTE(TiFo @ Aug 17 2008, 12:29 PM) *
arkadaslar serveri degistirdim yeni wersion dio bi bilginiz warmı ??

Serverı değiştirdim derken neyi kastediyosun anlamadım..
Ama eğer başka bi serverın clientıyla bu oyuna girmeye çalışıyosan problem yaratır.. O yüzden bu serverın clientını indirmen lazım..
koplaya
Bazı yenilikler olmuştur.. Moradon moblarından +3 uniqueler düşmektedir bilginize..

RocKO Private Server..

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist