bu 1. giris taktigi cok denedim calisoy ama calismadigi zamanda oluyor.
1.adım:once pcnizde lag olsun int yavaslatin internetten muzik dinlein sosya indirn ares veya limewire warsa ordanda dosya indirin
2.adım:oyuna girin ıdnizi yazıp baglanin serverlerin oldugu yere gelin
3.adım:ornek manese girceksiniz manes 2 ye 1 kere mausla tiklayin ama sedece birkere connct yazisi gelmesin (manes 1 denemeyin cook zor luyor) simdi mauseyi ornek aresin ustune getirin ama tiklamayin manes2de gorunsun yani entere bastiginizde manes2ye baglana bilsim simdi hemen entere basip arase tikliyoruz coonect yazisi gorunuyor baglanamazsaniz tekrar tekrar deneyebiliyosuz yani oyundan cikip tekrar girmenize gerek yok
(not cok seri olmalidiniz enterden sonra tiklamak icin msn koxptaki gibi)
2.taktik:oyuna girin gene aymi sekilde manes 2 ye bir klik yapın ama 1 kere cif klik deil sonra sag uskosede bi yazi geciyo adonisan die cok kucuk bir yazi war tam ortasinda mauseyi simdi oraya getirin hemen enter yapip sonra durmadan tık tık tık tık tikliyoruz cok sire tiklamaliyiz eger yapamazsaniz ya siz yavassiniz yada olmuyo ama ben hep busekilde baglaniyorum
3.taktik bu calisiyomu calismiyomu pek emin deilim ama yapmaktan sonrun cikmaz arkadaslar gene serverlerin oldugu yere gelyoruz alt+ f6ya basılıtuttunuzda oyun duruyor sizde hemen ornekmanes2 ye tiklayip alt+f6 ay basili tutuyosunz connect yazisi ordan hic gitmicek eger yaptysaniz bi 5dk ole bekleyin eliniz alt+f6da sonra cekin giriyosunuz bole yaziosu ben bi kackere denedigimde girdi ama sansmi bilinmez
iyi sanslar