Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: ATtillalar hakında bilgisiolanların konuya cvp yazmalarını bekliom özellikle yetkili kişiler
Knight Online > Knight Online Forum > Knight Sohbet
rootmin
ewt arkadaşlar bu konuyu açmamım nedeni başkalırına da yardımcı olmak atillalar nerde düşer ne zamnlar düşer düşmeden önce herhangi bir olay olurmu (anahtarcıların çıkması yağmur yağması vb...)
yorumlarınızı bekliom
draftking
atilla apelerin orda,harpynin orda,trollerin,düser bi de tyonların yanında düser bnm bildigim 8 saate bir düsüodu patosta 70 lwl adam var her zmn atilla kesio ama hic bi atilla kacırmıo adam yaf
herif oyunu atilla keserek oynuo biggrin.gif
ReproduceR
Humanları bilmiyorum ama ORC larda zombi tepesinde düşer. Her 8 saatte bir düşer. Yapmur yada kar yağması onu ilgilendirmez. 8 saatte bir düşer sadece
rootmin
verdiğiniz bilgiler için saolun
draftking
bn söledigim humanlar icindi biggrin.gif
PrOTiSTa
Atillada Drop nedir?
sercan35
orclarda lüferdeki zombilerin tepesinde dşüüyor.. gnde 3 tane cıktıgıda oluo 2 tanede...
draftking
pp sanslıysan düser wp ep
spartanx17
evet genelde pp duser ama bende sans nerde 3tane atılla kestım 3de bos ben bole sansın

ATtillalar hakında bilgisiolanların konuya cvp yazmalarını bekliom özellikle yetkili kişiler

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist