Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: bakın bana yardım lutfen ......
Knight Online > Knight Online Forum > Tek Tık
ggokays
yaa beyler ben bişey isticem ne zamandır aryorum ama bulamadım ben sizden programlı knıght onlineye girsin istiyom presiz ama programlı lutfen bişey yapın böle yazılara kafam basmıyo napiimmmm
:S:S:S:S:S blink.gif
hayrullah12345
Ju4Turun kyduğu tektık programını indir yazılarla yapamıosan
KLLAXON
[b]Şuan Preimsuz girişi tam anlamıyla sağlaaycak bir program yok arkdşm, sakın ola her gördüğün progreamı indirip aldanma. Kesinlikle virüs ieçeriyordur.
Azimli biryisen, maximum 20 Dk de oyuna girersin. Nasıl Mı? gireceğin server'a sadece bir kere dene. olmadı mı Alt+f4 yap tekrar bir kere dene.. olmazsa yine çık yine dene. bu şekilde 5.-6. denemdende muhakkak girersin.
[/b]
KnightBoys
Programa GErek Yok Sana Bir Yöntem

İyi Dinle Görev Yöneticiyi Ac Her Zaman Üstte Yap Ve Kücült Hangi Serverda Oynuyorsan Yanına Koy Ve Ama Dies mesela 1-2 Görnücek Sekilde Koy Sonra Dies-1 Emi Gircen
Dies-1 E 2 Kere Tıkla Ama Hemen Görev Yöneticisinde İşlemler Var Orayı Acıcan Oraya Tıkla
5 Dkka İçinde Gİrersin Server Fullken Bile Girersin Kesin

Bunun Bir Hİlesi Yoktur Cünkü 1533 Patchinde Tüm ACıklar Kapandı Tbl Hariç Her Sey Yasak.... Program İndiripte Pc nin Agzına Etme biggrin.gif
KnightBoys
İnsan TEşşekür Eder sleep.gif

bakın bana yardım lutfen ......

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist