Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: YA SİZE 2 SORU SORCAM YARDIM EDİN OZELLİKLE TECRÜBELİLER BAKSIN
Knight Online > Knight Online Forum > Knight Sohbet
manesasas
YA İLK SORUM BENİM 40 M PARAN WAR O PARAYİ NASİ KASABİLİRİM NASI TİCARET YAPMALİYİM NE ALİP NE SATMALİYİM NEAKADRA ??

2. SORUM YA KARUS SMBOL GOREVİ LİCH KESECEN AMA LUFERSONA NASİ GİDİLİYO SAVAS CİKİNCA GİDLDİGİNİ DUYDUM AMA SAVAS CİKİNCE NASİL GEİDLİCEK ??

YARDİM EDERSENİZ COOOOK SEVİNİRİM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
xastonmartinx
40 m ye bişi yapılmaz....savaşı kazanırsan koşa koşa lüfere gidersin.......lich keser alırsın fln filan
mage_manyak33
arkdaşıma kaytılıom 40 m le bişe yapaman sad.gif
aLuCaRd
40m iel yapıp yamayacağın o servere bağlı ve ticaret kabiliyetine bağlı ucuzan alıp pahalıya satma yani piyasayı iyi bilmelisin diyelim raptoru 200m den koysan gider 2 saatte morodonda ama adama acil para lazım koymuş 150m den o zaman hemen alcan 200 den satıcan

2 savaş var 1 büyük 2 küçük savaş

büyük savaşta karşı ırkı basabilirsin tabi savasşı kazanırsan kazandınız diyelim gidiorsun savaş bölgesinde onların towna keeperin orda 1 şey var ona tıklıyıp gidiorsun lic hkesip simgeyi kapıyorsun smile.gif

YA SİZE 2 SORU SORCAM YARDIM EDİN OZELLİKLE TECRÜBELİLER BAKSIN

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist