Sitemize uzun süreden sorna yenidne Moderatör alınacaktır. Bu kes global moderatör yerine sadece kategori mederatörü alınacaktır. Bir kişi maximum 5 kategoride moderatör olabilir. Moderatör olmak için gerekli şartlar alttadır. Şartlarınız tutuyor ise Bana yani ReproduceR nickin Moderatör Olmak İstiyorum konulu ÖM gönderiniz. Bunun haricinde slm mrb yada benzeri yazılan mesajlar değerlendirme DIŞIDIR. Mod olmak isteyenler mesaj konularını mutlaka MODERATÖR OLMAK İSTİYORUM olarak yazacaklardır.
Moderatör Kuralları:
- 16+ yaşında olmak.
---- Gerekirse TC Kimlik NO İsteyebilirim
- Minimum 500 Post sahibi olmak.
----NOT: Mod alımı 15 Ekime kadar devam edecektir mesaj açarak postunuzu yükseltebilirsiniz. Yazılan mesajlara emeğe saygı, helal, tbr gibi boş mesaj atarak post kasanların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Mod alımdan önce forumda aktif post sayımı yapılacaktır. Yani hile ile kasılan postlar silinecektir. Açtığınız postlar mantıklı ve diğer üyelere faydalı olmalıdır.
- Sitemizin en az 4 aylık üyesi olmak.
---- Üyeliğiniz 4 aydan daha yeni ise gereksiz yere mesaj atmayınız.
- Sitede her gün en az 3 saat online olmak.
---- Bu kurala uyamayacaksanız boş yere mesaj yazmayınız.
Moderatörler İçin Genel Kurallarımız
- Mazaretsiz 5 gün yada daha uzun süre siteye giriş yapmayan modun yetkileri silinecektir.
- Hiçbir mod siteden mesaj silemez. Mesaj silen modun yetkileri direkt olarak alınır.
- Zararlı içerikli mesajlar için modlar alttaki kuralları uygulamak zorundadır.
--- Link verildi ise mesaj içerisinde sadece LİNK SİLİNİR.
--- Argo içerikli mesajlarda mesajdaki ARGO kelimeler **** olarak dğeiştirilir.
--- Mesaj KAPATILIR
--- Mesajı editleyen MOD medajı EDİTLEYEN olarak kendi bilgilerini girmek zorundadır.
- Bir kategoride maximum 7 önce açılan bir mesajda zararlı içerik var ise Mod ilgisizliği nednei ile o kategorideki modun yetkisi silinir.
- Her kategoride maximum 2 adet Moderatör bulunacaktır.
Moderatör Başvuru Mesajı:
- Mesaj konusu sadece MODERATÖR OLMAK İSTİYORUM olmalıdır.
- Mod olmak istediğiniz kategorileri alt alt yazınız. 5 adet asıl kategori ve 5 adet yedek kategori olarak. Mod dağıtımları tarafımdan yapılacaktır. Kategorideki mod sayısına göre yedek veya asıl istekleriniz arasıdnan olabilir. Minimum 1 Maximum 5 adet kategoride mod olabilirsiniz. Kategori listenizde tek kategori yazmayın bu şekil bir yazı elenmenizi sağlayacaktır.
Örnek Kategori Listeniz Şu Şekil Olmalıdır.
Asıl Kategori:
- Koxp
- Knight Sohbet
- ...
Yedek Kategori:
- Char YArdım
- Patch Dosyaları
- ...
gibi liste yapmanız gerekmektedir.
- Mesajlarınızda bulunduğunuz ili ve yaşınızı mutlaka yazınız. Gerekirse TC Kimlik Numaranızı isteyebilirim.
Bu şekil gönderilen mesajlar dikkate alınacaktır. Sitemizin günlük ortalama tekil hiti 5 - 6.000 arasındadır. Şu an Türkiyenin en büyük 3. Knight Online Forum sitesi durumundayız. Mesajlarınızı yazarken bu ciddiyeti göz önüne alınız.