Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: ABYSS GEM HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR YARDIM LÜTFEN
Knight Online > Knight Online Yardım > Görev Yardım
wrathofturk
ARKADAŞLAR BU ABYSS GEMDEN NE DÜŞÜYOR. BANA SADECE POT,KEK FALAN DÜŞTÜ? GÜZEL İTEM DÜŞME İHTİMALİ VAR MI BUNLARDA?
draftking
gsl item düsme ihtimali var arka hb düsmüstü ama baya düsük büyük item düsme sansı
wrathofturk
çok krdırırsan düşme ihtimali artıyomuş galiba 100+ falan,bana hep kek falan çıktı
spartanx17
bana prest ımpact cıktı cıtın cıkıyo kek cıkıyo mınımıze kekı cıkıyo ole ıste prek fazla buyuyk ıtem cıkmas laq yokken kırdır dedıler bana hep ole daha ıyı dusuyomus ne alaka anlamadım ama olemıs
wrathofturk
hmm tamam sağolsasın,root veya moderatörler hepimizi bu knouda hakkında bilgilendirebilirse herkesin daha çok faydalanabileceğini düşünüyorum
spartanx17
tesekkurler arkadasım ama abbsy den fazla bısı bekleme fakat şans oyunu arıyosan tas kırdır heyecanlı oluyorbır suru sey gecıyor sna ne gırse ama abbsy gemde goremıyosun o yuzden bılemıyosunbırde mavı kutu kırdır ondan cıkma sansı daha yuksek ama yesıl kutudan unıqler daha cok dustu bana sen en ıyısı hepsınden 1 er tane al bak hangısı gusel hep ondan al:D:D:D
wrathofturk
tmm sağolasın biggrin.gif
spartanx17
ö.diil

ABYSS GEM HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR YARDIM LÜTFEN

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist