Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Ağustos - Eylül Dönemi Ödüllerimiz Sahiplerini Buldu
Knight Online > Knight Online Forum > Kayıt ve Site Duyuruları
ReproduceR
Evet Ağustos Eylül dönemi ödüllerimiz sahiplerini buldu. Ancak kurallarda belirtilmiş olan Points transferleri nedeni ile üst sıradakiler yerine ödülümüzü alt sıradakiler kazanmıştır.

Normal Points Sıralaması
xSkyWaLKeR58x -> 2,506
DataMan -> 1,758
Sivasleee58 -> 1,640
_2PaC_ -> 1,200
ReproduceR -> 1,164
PressOK -> 396
xastonmartinx -> 387

Ödül Hakları İptal Edilenler
xSkyWaLKeR58x aşırı points transferi nedeni ile özelikle draftking den ödül hakkı iptal edilmiştir. (Bknz kurallar)

Ödül Kazananlar
DataMan -> Bronz Premium
Sivasleee58 -> 400 G1 Credits

Ödüllerimiz için gerekli K-ESN kodları 02.10.2008 günü gün içerisinde ÖM olarka üyelerimize bildirilecektir. Ödülü alamadım gibi gereksiz mesaj yazmayınız.

Süreli uyarmamıza karşın Points ve ödül sistemimizin kötü niyetli kullanılması nedeni ile Premium ödülümüz kaldırılmıştır. Ekim ayı itibarı ile ödül olarak FrmzKO PV mizde NP verilecektir.

Yeni Ödüllerimiz:
Birinci Üye : 50K NP
İkinci Üye : 25K NP
Üçüncü Üye : 10K NP
spartanx17
bu np ler nasıl gelıcek root acıklama yaparmısn
LoL1
eee gm senin np ni silmesini biliorsa wermesini de bilir ^^ gm ler senin üstünde ne war neyoq herseyi göre bilior üstünden 1 sey alabilior ekleye bilior omu zor gelcek 1az mantık smile.gif
spartanx17
FAKAT BU NP NORMAL KO DAMI FRMZKO DA MII
draftking
bn ko oynamadıgım icin pointlerimi fırata vermistim siz bunu baska bişey sandınız heraldeki ödül fırata gitmedi neyse böle düsünüen yerde duramam herkez kendine ii baksın allaha emanet olun
spartanx17
nereye gıtıyosun anıl kareds yaw sende hemen bole kusme bebek gıbısın yaw
Sivasleee58
Saolun 400 g1 için kullanıom tyy
spartanx17
ben hala buyuk haksızlık yapıldıgını dusunuyorum skywalker a adam ko oynamadıgı ıcın poıntslerınuı bagıslamıs ama olsun gectı artık :S
xastonmartinx
1. ye 50 k np kasammı point acaba tongue.gif
xastonmartinx
sus lan sen bu yaptıgın bencillik 10 ytl yrmi kıskanıon.yeter lan cıvıgı çıktı bunun..bide utanamdan kullanıom ty demiş nüsbet yapa yapa.adam olun az lan sivaslae bu sözünü sana hiç yakıstıramadım bilmem anlatabildimmi.
ama yazık..herkese bu point herkesin kişiliğini belli etti

Ağustos - Eylül Dönemi Ödüllerimiz Sahiplerini Buldu

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist