paris'te bir isveçli kadın ile geçen diyalog
- nerelisin?
- türküm
- hayır diilsin
- neden diilmişim?
- çünkü türkler sarışın, uzun boylu ve mavi gözlü olurlar
- nerden kapıldın bu fikre?
- hasan diye bir türkle tanıştım, o sarışın, mavi gözlü ve uzun boyluydu
- bravo ya...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-siz kız çocuklarini gömüyorsunuz değil mi
-hı hı ben toprakta yetiştim kök vermem uzun sürdü
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- aa siz türk müsunuz?
- evet.
- sizin ülkenizde gece sokağa çıkan insanı kesiyorlarmış doğru mu?
- senin gibi lavuksa keserler doğru....
ingiliz hatun: inanamıyorum! sabah kahvaltısında hem zeytin hemde kızarmış sucuk mu yiyeceksin? nasıl oluyor da yiyebiliyorsun bunları hemde büyük bir istahla?
ben: peki ya sen; sabah kahvaltısında yağda pişmis yumurtanın yanında, nasıl haşlanmış fasulye yiyebiliyorsun?
- sen türksün di mi?
- evet ben türküm
- olmaz sen türke benzemiyorsun
- bana türk tipini bir tarif etsene
- nerdensin?
- türkiye
- aa... bende biliyorum orayı, afrikada nijeryanin altında değil mi?
- yok üstünde geçen hafta taşındık..
- siz müslümanlarin şimdi 4 tane mi karısı oluyor?
- evet.. ne güzel di mi..
- olur mu öyle şey ya...... nasil yani şimdi sen benimle evleniyosun, sonra bir başkasıyla.. sonra bi daha.. sonra bi daha
- yok üç alana bir bedava veriyolar.. ucuza geliyor..
- ay siz kadınları satıyor musunuz birçde?
- valla mesela sen en az üç inek edersin..
- aaa..... sacmalama ya.. öyle şey mi olur.. ne kadar saçmalık, bidi bidi vidi vidi..
- yok vazgeçtim, en fazla iki inek edersin..
- o niye?
- çok konuşuyosun..
Alıntıdır ...