Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Adana-Ko nun rezilliği arkadaşlar lütfen bakın....
Knight Online > Private Server > KO PVP Server Tanıtımları
JrNeqativeReqaiN
adana-ko.hade ordan düldül bilenleriniz vardır belki bilenlere ricam serverı bırakın bilmeyenlerden ricam servera hiç girmeyin...

Serverın kurucusunun arkadaşını tanıyodum onun msnden fln konuşuyoduk daha server açılırken belliydi gzl bi server olmıyacağı...server kuruldu açıldı sanırım 1 hafta oldu ve tahminim doğru çıktı... Adam ALLAH 'a küfür etti angry.gif angry.gif Böyle bişey olurmu dondum kaldım ohmy.gif ohmy.gif sinirden küplere bindim böyle bir serverda oynanırmı size soruyorum... Ve de şunu söyliyim serverda edit var adamlar gm liği bile satıyolar parayla böyle bi serverdan hayır gelirmi bunları dikkatli bi şekilde okumanızı rica ediyorum sizlerden.....

SAYGILARIMLA...
spartanx17
frmz ko da da gm lık parayly dı herhalde bıldıgım kadar ne var bunda
JrNeqativeReqaiN
dediğimi anlamadın heralde arkadaşım adam allaha küfür etti töbe töbe angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif
KLLAXON
QUOTE(JrNeqativeReqaiN @ Oct 4 2008, 04:00 PM) *
dediğimi anlamadın heralde arkadaşım adam allaha küfür etti töbe töbe angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif

Arkadaşım Allah'a Küfreden Kim? User Mi GM Mi?

Eğer User'sa Gm'ler Banlamaktan Başka Ne Yapabilirler Ki? Sende Şimdi Herhangi Bir server'a girip Aynı Şeyi Yapabilirsin.
spartanx17
DOGRU GM DIYOSA O ONUN SORUNU USER DIYOSA O GENE ONUN SORUNU SEN NE YAPABILIRSIN KI DAHA
FIITimePichliq
ben sheqil sana cok buyuk borcum var 8.ken sıralamada bende bıraktım saygılar cL_Jewel_z4 ibne gm_1
FIITimePichliq
kufur eden gm nin ta kendisidir
Sivasleee58
Bilgilendirdiğin içi saol

Adana-Ko nun rezilliği arkadaşlar lütfen bakın....

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist