Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Usko KOXP Patch 1534 HeavenFireII Tüm Buglar Fixlendi !! Ücretsiz (10 günlük) *-Resimli Anlatım-*
Knight Online > Knight Online Forum > Koxp
HellArcherss
Süresi 10 gündür..Tüm Buglar Fixlendi..

Özellikleri

*Auto Attack
*İsterseniz Manuel Attack
*Auto Kutu Toplama
*Non-Pre(Tek Tık)
*Auto Repair(Üstünüzdekiler)
*Auto Hp Ve Mp Pot
*Auto Town(isteğe Bağlı Ayarlanabilir)
*Gm Check
*Auto Minör,Wolf,Safety
*Tüm Serverlarda Delos Özelliği
*PriestKoxp(Auto Heal,buff vb)
*Auto Letter
*3lü ve 5li Okların hepsi İsabet Ediyor %100

Kullanışı:

İlk Olarak Dosyaları Rar`dan Çıkartın..

Daha Sonra Çıkan Dosya İçindeki CashKoxpVersion1533.exe yi Çalıştırın

CashKoxpVersion1534.exe yazan Programı acıyoruz acılan pencere de böyle bir ekran gelecektir..

Buradan Kayıt yazan teri tıklıyoruz..

Sonra Ok diyoruz. Ok dedikten sonra YEni kayıt basarılı diyecektir ordan cıkıyoruz..
tekrar Aynı ekrana dönüp
Girişe Tıklıyoruz.. Dha sonra karsımıza Böyle bir Ekran gelecektir..

bu ekranda hiç bir şeye dokunmuyoruz.. ve Start gameye Tıklıyoruz Egerki oyunu kendi açmassa siz kendniz oyuna girin

Oyuna girdikten Sonra Karsımıza Gelecek Ekran söyledir...

Sonra Ayarlarınızı Yapıyorsunuz ..Şimdiden Başarılar smile.gif

..

Sorunlar ve Çözümleri :
---------------------------

1 - Kapat yada "bellek read olamadı" Hatası alanlar;

.Net frameworks ü indirip kurusnlar.

2 - Eger ayarlar pencereniz gelmiyorsa knight online klasörü içindeki data klasörünü yenisi ile deiştirin çünkü daha onceden yuklediğiniz tbl türü şeyler koxpu calıstırmamaktadır.
**************** YİNE VİRÜS

Emeğe Saygı Lütfen smile.gif Çünkü Burda Azda Olsa Emek Var!!
Herhangi Bir Sorun Yaşarsanız
CashKoxp@hotmail.com Ekliyebilirsiniz Yardımcı Olurlar Ayrıca Satın Almak İstiyenler Olursa Onlarda Eklesin 4100 Cash 3$ Sanırım..
KingOfMinor
Emeğine Sağlık Kardeş Yanlız Logos 1 e Giremiorum Tek Atamıom..Hele Pot Bölümünde Minörü 2000 Hp ye ayarlıyom Can 2000 den aşağı indimi minör basıo pedal gibi çok sevdim hiç yatmıom +Puan Werdim Ellerine Sağlık...
Niqzes90m
Evet Kardeş Minor Olayı Çok Güzel Video Çekmeye Başladım Pedalda Diyemiyolar Süper 5vs1 Yapıom xD İlk Başta İnanmamıştım Virüstür Diye Tarattım bişi Cıkmadı Sonra Kurdum Çalıştı Ellerine Emeğine Sağlık HellArcher...Bu Arada Modeme Res Atıp Tekrar Kurarsanız Süresi Kalkıyo 10 Gün Değil Yani smile.gif ForeverMinor!
CocumRaptoruGetir
Cidden Çok Güzel Kutularıda Açıyo Tebrikler Paylaşım için sagol hell Sayende Kasabilcez
HellArcherss
Teşekkürler Arkadaşlar Rapleri Esirgemeyin Aslında Koymucaktım Ama Koyayım Dedim Değerimi Bilin smile.gif
Niqzes90m
Değerini Bilioz İyiki Koymusun kardş biggrin.gif Köşeyi Döndüm xD
Sivasleee58
Kilit pls wirus çıktı aq
byserhal
o kadar adam sanki annlasıpta yazmislar bir insan bakar virüslü a.q dikkatli bakın bi kere bu usko degil KO_HeavenFireII koxp
teklan1126
Adamım bu işler Trojeni Keyloger İ salarak olmuo su amq aletini TroJensiz yapında Bizde Yararlanalım amq Az Da Sevap iŞLeyin ne Olur amq angry.gif tongue.gif
frmturkey
Bunlar Ölseler Sevap İşlemezler İşleri Soymak
xastonmartinx
ulan siz ne akılsıssınız biggrin.gif ulan uraşmıs 10 taner üyelik açmıs 10 uda boşa gitii:D

Usko KOXP Patch 1534 HeavenFireII Tüm Buglar Fixlendi !! Ücretsiz (10 günlük) *-Resimli Anlatım-*

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist