Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Macro 1534 Oto pot programı
Knight Online > Knight Online Forum > Koxp
SharkLarge
Oto kutu toplama olmuor
Sadece oto pot basar.Msn koxp yapanlar için çok ideal bir programdır bu programı çalıştırıp msn koxpu kurup bilgisayarın başından ayrılabilrisiniz.Bu program hp ve mpnizi ayarladınız % den asaı dustuğu anda otomatik olarak pot basar.

Kullanımı:

Rar içinde bulunan macro_1534.exe yi çalıştırın
Karşınıza cıkan pencereden browse butonuna tıklayın ve knightonline.exe yi secin(launcheri secereseniz program calısmaz) ve oyuna girin information data dolduktan sonra sol tarafta küçük bir pencere açılır oto kutuyu secmeyin dc verir oto potu % olarak ayarlayabiliyorsunuz.Örneğin %50 hp yi secerseniz hpniz %50 ye indiği anda pot otomatik olarak basılır.

Programı tamamen hazırladıktan sonra msn koxpu kurup rahatca başka işinize bakabilirsiniz.

Yapamayan arkadaslar bana burdan post yada private mesaj atabilirler elimden geldiğince yardımcı olurum.

Link:

http://rapidshare.com/files/150990088/Macro_1534.rar.html
HellArcherss
Eline Sağlık Kardeşim Güzel Bir Paylaşım Kurdum Msn Koxp Dts Lere Tıkır Tıkır Basıo Pot ..Yarın Görüşürz Yatıom Ben.

I`m Xavarage xD

Macro 1534 Oto pot programı

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist