Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: 1534 KOHack
Knight Online > Knight Online Forum > Koxp
Paylasim23
Arkadaşlar bildiginiz üzere 1534 ko X-trap sız çalışmaktadır.
Bu verecegim koxp xtrap disable gerektiriyordu.

Koxpu ***

Kaspersky la tarattım virüs çıkmadı sizde taratın.

Kullanımı :
Karakterinize tamamen girdikten sonra masaüstüne donup KOHack i çalıştırın.
Get Handle Butonuna tıklayın ardından Get Adresses butonuna tıklayın.
Ready yazdıgında koxp çalışıyor demektir.
Sonra kendinize göre ayarlayın.

Oto kutu mevcuttur . (isteyen sadece paraları topla secenegiyle sadece coinsleri toplayabilir.)
Light Feet
Wallhack
Wolf
oto pot
oto mana
oto attack

Bi koxpda olabilecek her şey mevcuttur.

Not: anarki777 den alıntıdır.

Denedikten sonra yorum yazın hemen virüs deyip silmeyin siteye yeni üye oldum.

Ve konu Sabit PLS.
Sivasleee58
Beyler ben şimdi kullanılışnı anlatiim önce yazıı okuyrsununz heralde wirus yoktur diosununz we indirosunuz klasörün winrar,vinzip herneyse çıkartıyosunz programı çalıştıosunz çara gironsunz get handle ile get adress e basınca otamatikmen şifre ile ıd ona gidyor kullanımı çok güzel dimi:D
Paylasim23
Arkadaşım ilk önce mesaj yazdıgın için teşekkür ederim.
Ama milleti yanlış yönlendiriyorsun.
İlk önce bi ezik charda denesene ? %100 garanti veriyorum denemeden yazdın bu mesajı.
hatta indirmedin bile wink.gif İçine trojan koyan biri ezik çarda deneyin de demez smile.gif
mesajda yazmaz...
Ben şu an okuldayım evde denemiştim dün gece ama vaktim olmadı paylaşmaya.Okuldan girdim paylaştım.
ve bir şey daha bu tür mesajları yazmak psikolojik olmuş sizde dry.gif
Bu siteyi takip ediyorum hep trojan hep virüs koyuyorlar ama benim koydugum %100 çalışıyor ve virüs yok arkadaşım.
eren9292
la indirmeyin trojan var serefsiz seni ya ne bicim insansiniz siz
yokki
ya burdakinde virüs var mı bilmiorum ama çalışan bir koxp
Sizde bazı dosyalar eksik olduundan hata verir progun adını hatırlamıom microsoftun sitesinden indirionuz yada v2yi bulabiirsiniz wink.gif
KnightOnL1ne
yokki bu konuyu ben okulda actım smile.gif ama hemen yargısız infaz yaptılar.
evet söylediklerin dogru okulda bi yeri atlamışım windows sytem32 nin içine ve knightın kurulu oldugu yere dinput8.dll atcaksınız.
KOXP ÇALIŞIYOR banlıyan yetkili böyle yaparsa bişey paylaşamayız dimi?
OttomansGuard
QUOTE(Sivasleee58 @ Oct 6 2008, 08:05 AM) *
Beyler ben şimdi kullanılışnı anlatiim önce yazıı okuyrsununz heralde wirus yoktur diosununz we indirosunuz klasörün winrar,vinzip herneyse çıkartıyosunz programı çalıştıosunz çara gironsunz get handle ile get adress e basınca otamatikmen şifre ile ıd ona gidyor kullanımı çok güzel dimi:D

Sivaslee Kullanımını cok süper acıklamısssın dostum TEBRİKLER xD ben bu adama dicek bişi bulamıom

asdasfdasdasf xD
KLLAXON
QUOTE(KnightOnL1ne @ Oct 6 2008, 03:19 PM) *
yokki bu konuyu ben okulda actım smile.gif ama hemen yargısız infaz yaptılar.
evet söylediklerin dogru okulda bi yeri atlamışım windows sytem32 nin içine ve knightın kurulu oldugu yere dinput8.dll atcaksınız.
KOXP ÇALIŞIYOR banlıyan yetkili böyle yaparsa bişey paylaşamayız dimi?

Arkadaşım, Şu Sözü Edilen Programın download Linkini Bama Özel Mesajla Yollar Mısn? Bir Taratayım, Paylaşayım Forumla smile.gif Virüslü Değilse Denemeye Değer!
OttomansGuard
VİRÜSLÜ DEĞİLSEN TABİİ KİDE DENEMEYE DEGER BİZİM BURDA Bİ CAFE VAR ADAMLAR KENDİLERİ BİR PROGRAM YAPMIS DUVAR HACK,SH,Q YA BASINCA FÜZEEE GİBİ KOSMA BİZ HEP ORDA ANDREAM YAPIORUS ADAM LAR NASIL YAPMISLARSA YAPMISLAR GİZLİ Bİ KLASÖRDE KİMSEYE ACILISINI GÖSTERMİOLAR İSTEYENLERE GİZLİ BİŞEKİLD EYAPIYORLAR GERCEKTEN BÖLE PROG..LAR VAR AMA VÜRÜSSÜZ PROGRAM NETTE %0,1 GİBİ BİR ORANDA SUAN HADİ FAZLA KONUSTUM HERKESE İİİ OYUNLAR!!!

1534 KOHack

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist