Cobanyildizi01
Mar 27 2008, 12:19 AM
Bu siteye üye olalı çok uzun zaman oldu beko04 ve beko06 ydı kullanıcı adlarım
şansıama gm shoplar ve çoğu şey geldi hepsini sitede yayınladım virüssüzdü FRMZ de ki PressOk kardeşimiz bile virüs yok dedi bannedlandım küfürsüz yeni hesap açtım ve niye banned attın dedik banned kaç tane konu açtıysam kilitledi Sevearnge beyfendi ve topoş sancho beyfendi
Ben ilk üye olduğum günden beri HERGÜN siteye girdim ve sitede katılımlarda ulundum
Diyeceğim tek şey ALLAH'INIZDAN BULUN EMİ FRMZ gibi böyle bir siteyi çökertiniz ya ALLAH'Tasizi
ÇÖKERTSİN
Ƭ๏яƬυgα
Mar 27 2008, 12:21 AM
Nasıl Çökerttiler bi anlasam
Cobanyildizi01
Mar 27 2008, 01:05 AM
O pislikler CO-Admin yani bir yerin müdürü vardır ya müdür yardımcıları gibi birşey bunlar
İstediklerini silebiliyorlardı komple herşeyi sildiler
SpartaX
Mar 27 2008, 08:20 AM
YAPA topoş sancho BİDE CO-ADMİN OLUCAK :s
ProduceR
Mar 27 2008, 09:19 AM
Benim icin farkt etmez. Ben bu siteden gine devam kalirim. ve yardim ederim.
χтякαχ
Mar 27 2008, 03:45 PM
bu adamlar kendini hacker saniyorlar co-admin olup siteyi çökertiyorlar sonra açıklarını fln sölerim diyolar ki ben ;
SpyGrupta mod olmuş
cw de tesbiti-cevherde görev almış
20 yi geçgin sitede hack team başkanlığı
3 sitede hack ile ilgili adminik yapmış
tam 2 milyar teklif aldış siteyi hacklemam için
ki 10 u geçgin haberlerde çıktığımı
Büyük terorist sitelerie darbe indirdiğimi bilmiyorlar
fakat bu işi bıraktım artık knighta dödüm eski nickim Mavi_Karanlık googlede arayın çok arasanız çıktığım haberleride bullursunuz !
dsadasdasd
Mar 27 2008, 03:58 PM
QUOTE(Cobanyildizi01 @ Mar 26 2008, 09:19 PM)

Bu siteye üye olalý çok uzun zaman oldu beko04 ve beko06 ydý kullanýcý adlarým
þansýama gm shoplar ve çoðu þey geldi hepsini sitede yayýnladým virüssüzdü FRMZ de ki PressOk kardeþimiz bile virüs yok dedi bannedlandým küfürsüz yeni hesap açtým ve niye banned attýn dedik banned kaç tane konu açtýysam kilitledi Sevearnge beyfendi ve topoş sancho beyfendi
Ben ilk üye olduðum günden beri HERG�N siteye girdim ve sitede katýlýmlarda ulundum
Diyeceðim tek þey ALLAH'INIZDAN BULUN EM� FRMZ gibi böyle bir siteyi çökertiniz ya ALLAH'Tasizi
��KERTS�N
beko beni taw etme ben ne zaman senin konunu editledim ne zaman sana ban attım bana özel mesaj atıp sen diilmiydim neden ban yemişim die bak dien olum biraz delikanlı olun lan vverdiğin konularda tianhuako vermişin virüslü olduğu için editledim yalansa yalan de bu sitede tianhuako vrken sen nie veriyon şunu unutma bzide bu sitede paylaşımlarda bulunduk ama hiç bi konumda virüslü link vermedim tamammı adam olun burdaki çoğu üye seytan ve pressoku sevmiyodu sende sevmiyodun yalalnsa yalan de adam ol adam ayrıca pressok yani emre beni engellemişin sende bana inanmadığın için eyw hocam
мι¢нαєℓנα¢кѕσи
Mar 27 2008, 05:59 PM
topoş sancho şerefsizin ağbabası zaten.
ProduceR
Mar 27 2008, 06:09 PM
John laflarina dikkat et. Tamam Suc larin var. Ama ginede agazlarinizi bozmayin
zpetheR*
Mar 27 2008, 06:34 PM
bu kadar ağır konuşmanın bi anLamı yhok uzatmayın oLan oLdu ve frmz geri döndü ...
Cobanyildizi01
Mar 27 2008, 07:33 PM
sfsdfsdf her neys e ben press ok a asla gıcık olmadım ne virüssüz konu açtıysam
edit by topoş sancho ediy by severange bune ya
thecrow006
Mar 27 2008, 08:20 PM
hadi lan bannedla beni berker sitenin admin i olmak için her bi götlüğü yapıyon
ByKRAL
Mar 27 2008, 08:22 PM
ewt o topoş sancho herseyı edıtlıoduu ole mı coktu sıte :S :S
dsadasdasd
Mar 27 2008, 09:58 PM
beyler size tek dicem şu çobanyıldızına dikkat edin okadar
şunuda unutmayın ben virüssüz konuları edtilemem bunuda bilin beko sen anladın anlıcanı öm den durmadan abi çekiyodun abi böle abi böle onlarıda sölesene noobs
DDrAgOnn
Mar 27 2008, 10:20 PM
Beyler Olan Oldu, Ölenle Ölünmez.
Artık Önümüzdeki Maçlara Bakıcaz.
Bu Gibi Konuları Artık Açmıyalım Ve Cevap Yazmıyalım.Co-Adminlerde Bir Kilit Vursun Şöle Konulara.
ProduceR
Mar 27 2008, 10:22 PM
*closed*
Benim çok üzüldüğüm şey
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.