Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Xtrap hatasına kesin çözüm
Knight Online > Knight Online Yardım > Xtrap Hatası
Cobanyildizi01
Evet arkadaşlar ilkönce xtrap ne hata verirse versin code bilmemne olursa olsun yapacağınız şu

Bilgisayarım<Program files<WİNDOWS<system32<drivers<etec< içindeki hostu masaüstünde bir yere kesiyorsunuz kesinlikle silmiyorsunuz bu işlemden sonra doya doya oynayın smile.gif
sonnokta
paylasm için tşkelr
NonStopTheKiSsBaBy
Screen Shot Please ?
WitcHKinG
Gusel ise yaradı walla biggrin.gif
Lord Woldemord
1.si p.files den windows a giremezsin 2.si iki tane hosts var bende
TuBoRQ
bende bieşy değişmedi yenixden kurdum k.o.yu
sonnokta
biggrin.gif:D:D
Cobanyildizi01
hosts tan msn yi dğeil msn li olmayan diğr hhostu masaüstüne kopyalayacan
raptor21
XTRAP HAATASI
Osmandede
arkadaşlar ben de x tarp hatası şöle oluyo x tapı siliom oyuna giriom karateri seciyom 30 sn sonra x trap uykusuz kaldım bitecekse bittsin bu ızdırap sad.gif(
akakakak
bende windows dosyası yokk!!
DataMan
Ty.
zenden
yha ben dedklernı yaptım ama ıse yaramadı sad.gif
Romesanta
QUOTE(Cobanyildizi01 @ Mar 26 2008, 10:29 PM) *
Evet arkadaşlar ilkönce xtrap ne hata verirse versin code bilmemne olursa olsun yapacağınız şu

Bilgisayarım<Program files<WİNDOWS<system32<drivers<etec< içindeki hostu masaüstünde bir yere kesiyorsunuz kesinlikle silmiyorsunuz bu işlemden sonra doya doya oynayın smile.gif

dostum denedım hıcbı turlu olmadı.sımdı pathc 1533 ce xtrap hatası veıor hep .yazıor kı ::::::sad.gif divice database of the operating system is not normal or the device name doesn't exist,Please,restart the systeme. ) By_Romesanta@hotmail.com rıca etsem sen veya bı baskası bana bı yardımcı olabılırmı lutfenn kac gunduro yznden kasamıorum saolun kolay gelsın
asdee
işe yaradı saolasın wink.gif
Sivasleee58
saol baba

Xtrap hatasına kesin çözüm

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist